VORES

Aktiviteter

DPA – din brancheforening

DPA fungerer som interesseorganisation for danske medlemsvirksomheder, der producerer og forhandler reklame- og gaveartikler, merchandise og profilbeklædning. DPA’s fokus er at skabe et krydsfelt for leverandører og forhandlere i Danmark; et spændende samarbejde mellem interessenter, kunder og netværk i branchen nationalt og internationalt, med fokus på miljø, CSR og bæredygtighed.

Gennem viden, uddannelse og politisk påvirkning, forsøger DPA at give medlemsvirksomhederne og deres kunder et bedre afsæt for salg af reklame- og gaveartikler, promotion og merchandise. DPA benchmarker branchen årligt, går i dybden med aktuelle forhold, bæredygtighed, lovgivning og lignende for på den måde at give medlemmerne den viden der skal til, for at kunne drive forretning på sund og lovlig vis.

Som en del af GRAKOM kan DPA i dag tilbyde omfattende rådgivning og vejledning på alle fronter.

DPA-netværk – Tre årlige møder der opdaterer dig på, hvad der sker i branchen!

Miljømærker // 29. april // GRAKOM, Helgavej 26, 5230 Odense M
Kan de sikre tilstrækkelig compliance og i givet fald hvordan? På dette netværksmøde får du en introduktion til junglen af miljømærker, hvad der skal til for at vælge de rigtige, og hvordan miljømærker kan bruges aktivt til leverandørstyring og i markedet.

Branchetal & økonomi // 30. september // GRAKOM, Nybrogade 12, 1203 Kbh K
Er du nysgerrig på, hvordan det går i branchen for reklame- og gaveartikler? Hvordan det går med virksomhedernes indtjening? Og hvad byder det kommende år på? På netværksmødet ser vi på, hvordan det går på markedet for reklame- og gaveartikler.

Miljømærker på reklameartikler // 13. januar 2021 // Afholdes virtuelt
Når kunderne beder om miljøvenlige reklameartikler og produkter, der lever op til konkrete csr-krav, hvordan stiller man sig som leverandør og distributør til dette?

Samarbejdspartnere

GRAKOM

GRAKOM assisterer med en lang række forskellige opgaver for DPA’s medlemmer; arbejdsmiljø, eksternt miljø, risikovurdering, fødevarer og fødevarekontaktmaterialer, egenkontrol, produktsikkerhed, CE-mærkning, ISO-certificeringer, APV samt tilsynsbesøg fra myndighederne.

GRAKOM

DPA tilbyder, via vores medlemskab i GRAKOM, branchedage med højaktuelle foredragsholdere, som sætter fokus på den hverdag vi lever i. Trends, tendenser i indkøbsorganisationer, indkøbsmetoder, salgsstrukturer, digitale og sociale medier, nye materialer, lovkrav og meget mere kan man som medlem få viden om i DPA.

NAPA

DPA er medlem af NAPA, som er en nordisk pendant til DPA bestående af den svenske og norske brancheorganisation SBPR og NBR , hvor de nationale organisationer på møder diskuterer de nordiske markeder, markedstal og konjunkturer og hvor der foretages store markedsundersøgelser.
Her foregår en ugentlig udveksling af nyheder og erfaringer og viden deles. Gennem NAPA indhentes også information og viden fra Europa og resten af verden.

Bliv medlem allerede idag!

Som medlem af DPA får din virksomhed en lang række fordele, såsom mulighed for rådgivning, adgang til et stort netværk, årlige branchedage, temaarrangementer og meget mere. Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.