OM DPA

Hvem er vi?

DPA – Danish Promotion Association – En del af Grakom, er en interesseorganisation for danske virksomheder, der producerer og forhandler reklame- og gaveartikler, merchandise og profilbeklædning. Vi har eksisteret siden 1987 og har i dag omkring 50 medlemmer.

Som medlem af DPA får du et godt netværk af kompetente leverandør- og distributørmedlemmer, samt kolleger i branchen.

Der stilles større og større krav til vores branche og de produkter, som vi arbejder med. Tilsynsbesøg af myndighederne, krav om øget dokumentation, forståelse for laboratorietest, love og direktiver; alt sammen ting vi skal forholde os til hver dag.

DPA giver dig viden om den verden, vores branche befinder sig i.

DPA hjælper dig med at kunne håndtere hverdagen!

Bestyrelsen thumbnail

Bestyrelsen

Foreningens anliggender varetages af en bestyrelse på indtil 6 medlemmer, der vælges af generalforsamlingen for to år ad gangen.

Se bestyrelsen
Mand der skriver vedtægter og regler for Ankenævnet

Vedtægter

Vedtægterne er lavet i forbindelse med stiftelse af foreningen og udstikker nogle retningslinjer for foreningens arbejde. Klik herunder og læs eller download både DPA og ankenævnets vedtægter.

Se vedtægter

Bliv medlem allerede idag!

Som medlem af DPA får din virksomhed en lang række fordele, såsom mulighed for rådgivning, adgang til et stort netværk, årlige branchedage, temaarrangementer og meget mere. For yderligere information kan du kontakte Grakoms medlemsafdeling: Michael Brochmann på tlf. 23656533 eller Charlotte Grønnegaard på tlf. 24476997.